MAD & DRIKKE

Birks Køkken kommer og tilbereder mad til os af årstidens friske råvarer.
Se mere på www.birkskøkken.dk

 

MENU

Bagt torsk med grillede og marinerede agurker, friskost, brøndkarse.

Hele baguettes på bord med pisket smør med citrus og estragon mayo.

Grillet økologisk svinenakke med barbacue rub og skysauce med urter og syltede sennepskorn.

Små gulerødder med dild og ristede hasselnødder.

Spæde salater og kålskud, med sennepsvinaigrette og parmasan.

Nye Kartofler med løvstikke.

Marinerede tomater med friteret salvie og oliven.

Dessert

Kaffe & konfekt

Natmad

DRIKKE

Velkomst
Cremant de Alsace Roland Schmitt

Forret
Sauvignon Blanc “l’Echo”, Domaine Roussely, Tourraine
Pinot Grigio, Monte dei Roari, Garda/Veneto

Hovedret
“Troncone”, Le Ragnaie, Montalcino/Toscana
”Tete Red”, Domaine Les Tetes, Tourraine

GURO & MATIAS

©copyright2020